Hallo wereld.

Je lichaam is heel strek en flexibel. En blijft best een poos goed werken ook als je niet goed onderhoud. Maar aan alles is een grens. Misschien is het wel je meest waardevol bezit. Als je goed voor je lichaam zorgt. Eet van alles voldoende en niet te veel. Beweeg veel zonder dat je iets overbelast. Zorg voor voldoende uitdagingen zonder te veel stres en voldoende rust. Sta op tijd op, maar liefst zonder wekker. Dan leef je veel lekkerder, langer en gezonder. Wij gaan er van uit dat je dit al weet en zelf beslist wat goed voor je is. Soms heb je iets te veel van je lichaam gevraagd en zit het hier en daar vast. In dat geval is massage een prima medicijn zonder bijwerkingen en nog lekker ook. Bel mail app of reserveer op de site voor afspraak en je kan er weer even tegen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.